Colberts, jassen en casuals

Harris Tweed

Meeuwis Herenmode heeft een ruime collectie Harris Tweed. Deze traditionele Schotse stof staat garant voor gedegen outdoor colberts en accessoires. Perfect passend in “het Engelse stijltje” of countrylife.

Maakt u kennis met onze mogelijkheden. Zo hebben wij een collectie colberts van Harris Tweed of Scotland, welke wij vanuit voorraad in ieder maat kunnen leveren. Daarnaast hebben wij een aantal mooie Tweeds geselecteerd bij Eduard Dressler. Deze jasjes zijn een combinatie van prachtige stoffen en een subliem draagcomfort.

Bovendien hebben wij van de bekendste wevers, Tweed stoffen in bunches in onze winkel, waaruit u uw favoriete stof kunt kiezen en wij speciaal voor u op uw maten een colbert kunnen maken in het door u gewenste model. Mogelijkheden zijn hier ongekend.

Lees meer over Harris Tweed

Jassen

Wij hebben een prachtige collectie jassen en jacks van onder andere Eduard Dressler en Salko. Bovendien is het net zoals bij kostuums, mogelijk om van een door u gekozen stof, een overjas te laten maken. Hierdoor zijn de mogelijkheden onuitputtelijk!

Salko is de leverancier voor de jagersjas. Een eigentijds design van de evergreen.

Casuals

Naast onze specialiteit, het betere kostuum, hebben wij natuurlijk ook een mooie collectie casuals. Dat wil zeggen voor het geklede vrijetijds beeld en de wat sportivere, maar toch geklede business outfit. Daarbij moet u denken aan mooie shirts en Tweed colberts. Met daarbij Pullovers van veelal lamswol, maar ook katoen Kasjmir mengingen. Goede katoenen chino’s en een prachtige spijkerbroek van Corneliani. Aangevuld met een mooie collectie jassen en jacks, shawls, hoeden en schoenen.

Pin It on Pinterest