Maatkostuums

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod in maatkostuums. Zo werken wij samen met meerdere maatwerk ateliers, waaronder Eduard Dressler en Corneliani, en de mooiste stoffenhuizen zoals Vitale Barberis, Dormeuil, Scabal, Holland and Sherry en Harris Tweed.

Het grote voordeel van een maatkostuum is dat het specifiek voor u gemaakt wordt en daardoor de pasvorm op uw lijf gesneden is.

Ook zijn de mogelijkheden vele malen groter dan bij een confectie kostuum. Zo kunt u zelf het model bepalen, de stof , voering,knopen en afwerking kiezen. Bovendien kunt u uw kostuum persoonlijker maken door uw naam in de voering telaten borduren. En is het mogelijk om bij intensief gebruik, bijvoorbeeld een tweede pantalon te kiezen. Na de eerste passessie en het uitkiezen van model en stof, duurt het ongeveer 3 tot 6 weken, afhankelijk van het atelier waar we besluiten te maken, voor het kostuum binnen is. Wij bellen u dan om het kostuum af te passen. Soms is er nog een kleine aanpassing nodig, welke wij dan in ons eigen atelier binnen een aantal dagen doen. Maar in de meeste gevallen kunt u het kostuum meteen meenemen en gaan dragen. Eenmaal een maatkostuum bij ons besteld betekent dat u in ons systeem blijft en bij een tweede kostuum in principe kunt volstaan met het uitkiezen van modellen en stoffen. Het kostuum wordt dan exact op de maten die in ons systeem staan gemaakt. Makkelijker kan niet! Bovendien maken wij onze collectie compleet met overhemden,  eventueel ook maatwerk, dassen en schoenen.

Loop eens binnen of maak een afspraak.

Pin It on Pinterest