Verhuur gelegenheidskleding

Al sinds 1949 is Meeuwis gespecialiseerd in de verhuur van gelegenheidskleding. Wij verhuren smokings, jacquets, rokkostuums en mooie antraciet-kleurige en donkerblauwe kostuums.

Smokingverhuur

Voor de verhuur van smokings hebben wij gekozen voor een mooie, luxe, 100% wollen, kwaliteit van Wilvorst. Dat is al sinds jaar en dag onze best verkochte smoking en wij willen ons graag onderscheiden in kwaliteit. Deze smoking verzekerd u van een subliem draagcomfort. De smoking kan compleet gehuurd worden, inclusief smokingshirt, strik, manchetknopen en eventueel bijpassende lakschoenen.

Jacquet verhuur

Ook voor de verhuur van jacquets hebben wij gekozen voor een luxe jacquet in 100% wol van Wilvorst en Masterhand. Het jacquet bestaat uit een zwarte jacquets met grijs vest en grijs gestreepte pantalon. Naast dit jacquet hebben wij ook een prachtig antracietgrijs jacquet in de verhuur. Natuurlijk kan het jacquet compleet met overhemd en manchetknopen, hoed en handschoenen en eventueel schoenen gehuurd worden.

Rokkostuum verhuur

Het traditionele rokkostuum kan bij ons compleet met rokwit gehuurd worden. Het rokkostuum bestaat uit een jas met lange rugpanden en voor kort weggesneden, met bijpassende pantalon met galonaan de zijkant. Het rokwit is de set van piqué overhemd met opstaande boord, bijpassende piqué vest en idem piqué strikje.

Kostuum verhuur

Als kostuum hebben wij de keus laten vallen op een antraciet kleurig of donkerblauw kostuum dat zich werkelijk voor alle gelegenheden leent. Rouw en trouw, om het zo maar te stellen. Dit modern klassieke kostuum met een zeer eigentijdse snit is perfect als trouwkostuum, tenue de ville uitnodigingen, solicitatie kostuum, etc….. Ook weer in een mooie 100% wol kwaliteit.

Pin It on Pinterest