Businesskostuums

Een grote collectie kostuums, met veel variatie in dessins en pasvormen, siert onze winkel. Bekende merken als Eduard Dressler ,Corneliani en Louis Purple zijn daar speerpunten in.

Deze kostuums vallen bij ons onder de noemer business kostuums, maar zijn natuurlijk ook geschikt als gelegenheidskostuum of als trouwkostuum. Wij hebben een ruim aanbod in “ready to wear” kostuums, maar hebben ook zeer veel mogelijkheden in maatkostuums en “made to measure”, wat inhoudt dat van een zelf gekozen stof, speciaal voor u het kostuum gemaakt wordt. De mogelijkheden zijn dan ongekend, ook in modellen en details als voeringen, knopen en stiksels.

Eduard Dressler is een ware specialist te noemen op het gebied van het onberispelijke kostuum. Naast de basics, welke bij Dressler altijd goed vertegenwoordigd zijn, zoals uni donkerblauw en antraciet, hebben wij ook een ruim aanbod in dessins in prachtige wol varianten en natuurlijk katoen en linnen. Een “strak” pak met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien zijn er een aantal kwaliteiten waarvan het mogelijk is om bijvoorbeeld een extra pantalon bij uw kostuum te bestellen, zodat de levensduur van uw kostuum verdubbeld wordt. Voor de reiziger heeft Eduard Dressler ook een aantal “Traveller” kwaliteiten. Deze stoffen zijn speciaal ontwikkeld voor zwaar gebruik en blijven ook in auto en vliegtuig nagenoeg kreukloos.

Corneliani maakt een prachtig Italiaans kostuum. Gebruikmakend van de meest luxe stoffen en verfijning van pasvormen en bovendien met een volledig ongeplakt binnenwerk ontstaat een kostuum met souplesse en groot draagcomfort.

Pin It on Pinterest