Overhemden op maat

Wij maken ook uw ideale maatshirts. Overhemden om door een ringetje te halen. Met Emanuel Berg hebben wij een sublieme fabrikant gevonden, die een werkelijk ongekend aanbod in stoffen biedt en zijn maatshirts op een perfecte manier in elkaar zet. Pure luxe!

Hoe werkt het?

Kom eens binnen in onze winkel! Naast maatkostuums maken wij overhemden op maat. Dat wil zeggen dat we samen met u een stof uitkiezen, de maten meten en u een pas-shirt laten passen en het model bepalen. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden in kraag vormen, manchetten en andere opties om zo uw ideale shirt te maken.En natuurlijk kunnen wij zo ook uw smokingshirts of vrijetijdsshirts op maat maken.

Niemand is gelijk en niet iedereen kan zo een standaard shirt aantrekken. Wilt u uw shirts net wat getailleerder, of juist ruimer? Een maatshirt is ideaal, alles kan. Om maar te zwijgen over de honderden staaltjes stof waaruit gekozen kan worden.

Na het uitzoeken en meten wordt uw order door ons doorgegeven aan de fabrikant en hebben wij ongeveer 4 weken laten uw shirts in huis. Nabestellingen gaat nog makkelijker!! Wij hebben uw maten in het systeem, dus passen hoeft niet meer. Alleen de stof en uitvoering kiezen en uw maatshirts worden weer gemaakt op uw ideale maten.

Details

 

Uw shirt zelf samenstellen tot in de kleinste details. Zo kunt u naast de stof ook de knoopjes kiezen die gebruikt worden, de kleur van de knoopsgaatjes en eventuele stiksels. Manchetvormen, rugplooien, talloze kragen, andere stof voor binnenkant of manchetten, het kan allemaal….. Ook uw initialen op een verfijnde manier in de stof borduren geeft natuurlijk het ultieme “personal Made” gevoel. Als trouw overhemd wordt deze optie ook vaak gebruikt. Er is bijvoorbeeld een mogelijkheid om initialen of een datum in de stof te borduren.

 

Loop gewoon eens binnen of maak een afspraak om alle mogelijkheden mbt. maatshirt te bekijken.

Pin It on Pinterest