Jacquets

 

Meeuwis herenmode is gespecialiseerd in jacquets. Wij hebben een grote collectie. Omdat wij werken met verschillende merken als Masterhand, Wilvorst en Corneliani en daarnaast met ons eigen atelier, is het mogelijk aan vrijwel iedere wens op het gebied van jacquets te voldoen. Zo hebben wij een prachtig donkerblauw jacquet in de collectie. Bovendien is het mogelijk om uw jacquet speciaal, in de door u gewenste stof, op maat te laten maken.

Wij hebben ook jacquets in de verhuur. Ons verhuur jacquet is van een zeer hoge kwaliteit en wordt indien nodig ook voor de verhuur aangepast op uw maten in ons eigen atelier. Compleet met shirt en stropdas en eventueel schoenen kan dit gehuurd worden. Klik op deze link voor meer informatie over jacquet verhuur.

Door de jaren heen is het jacquet het ultieme trouwkostuum gebleven. In Nederland het meest in de combinatie; Zwarte jacquets, grijs vest en gestreepte pantalon. Al wordt er vandaag de dag vaak gewerkt met meer kleur in de das. Zeker in groepsverband, dus als vaders en getuigen ook in jacquet lopen, geeft dit een prachtige uitstraling. Leuk is het dan om bijvoorbeeld de thema kleur van de dag terug te laten komen in de stropdassen. Deze dassen kunnen wij ook leveren, eventueel met een geborduurd etiketje met de namen van bruid en bruidegom en de trouwdatum, leuk als aandenken!

De hoge hoed wordt niet meer veel gedragen, dat wil zeggen, niet op het hoofd, maar toch nog wel vaak in de hand. Het geeft de bruidegom vaak net even dat complete beeld en een onderscheidend vermogen. Bij het jacquet draagt men traditioneel zwarte gladde matte schoenen, maar door het moderne modebeeld zien we de laatste jaren ook vaak de feestelijke lakschoen onder het jacquet verschijnen.

Wij hebben natuurlijk ook alle accessoires als overhemden, stropdassen, hoge hoeden en schoenen. Wij maken graag een afspraak met u om u in onze winkel alle mogelijkheden te laten zien!
Welkom!

 

 

 

Pin It on Pinterest