Harris Tweed

Harris Tweed

Meeuwis Herenmode heeft een ruime collectie Harris Tweed. Deze traditionele Schotse stof staat garant voor gedegen outdoor colberts en accessoires. Perfect passend in “het Engelse stijltje” of countrylife. De stof is al evenzo onverwoestbaar als tijdloos en beschikt over een bepaalde distinctie, waardoor hij door velen zeer geliefd is.

Ready to wear collectie
Maakt u kennis met onze mogelijkheden. Zo hebben wij een collectie colberts van Harris Tweed of Scotland, welke wij vanuit voorraad in ieder maat kunnen leveren. Daarnaast hebben wij een aantal mooie Tweeds geselecteerd bij Eduard Dressler. Deze jasjes zijn een combinatie van prachtige stoffen en een subliem draagcomfort. Vanaf komend seizoen hebben wij ook een prachtige collectie van Bucktrout tailoring. Colberts, jacks zelfs een mooi tweed kostuum!

Op maat gemaakt
Bovendien hebben wij van de bekendste wevers, Tweed stoffen in bunches in onze winkel, waaruit u uw favoriete stof kunt kiezen en wij speciaal voor u op uw maten een colbert, vest of kostuum kunnen maken in het door u gewenste model. Mogelijkheden zijn hier ongekend.

Graag laten wij u een keer in onze winkel alle mogelijkheden zien! Op onze webshop kunt u zich alvast orienteren. Eventueel kunt u ook bepaalde artikelen online bestellen. Maar het liefst geven wij u advies en zien wij u in onze winkel!

Welkom!
Klik hier om colberts rechtstreeks in onze webshop te bestellen!

Pin It on Pinterest