Trouwkostuums

Het trouwkostuum is een wereld apart bij Meeuwis Herenmode. Onder de naam Black tie heeft Meeuwis zich weten te specialiseren in gelegenheidskleding, waaronder een zeer uitgebreide collectie trouwkostuums. Merken als Masterhand, Wilvorst, Archetipo, Cleofe Finati, Etiem, Arax Gazzo, Tziacco, Corneliani en Roberto Vicentti zijn ruim vertegenwoordigd. Op deze site geven wij u een impressie van onze collectie, maar natuurlijk maken wij graag een afspraak met u om in onze winkel alle mogelijkheden te laten zien. Wij kunnen werkelijk aan vrijwel iedere wens voldoen, door ons breed assortiment en merkenpakket. Bovendien maken wij ook kostuums, zodat u zelf uw trouwkostuum kunt samenstellen, met keus uit talloze stoffen, voeringen, modellen en knoopjes. Kijk hiervoor op onze site onder “Maatkostuum”.

Accessoires

Om uw trouwkostuum compleet te maken hebben wij ook alle accessoires in huis. Van overhemden, manchetknopen, stropdassen of jabots tot schoenen, riemen en sokken. Wij bieden u een totaal pakket, zodat u geheel aangekleed bij ons kunt slagen.

Afspraak maken

Wij raden aan om vooraf een afspraak te maken indien u een trouwkostuum wilt komen uitzoeken. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend eens binnenlopen, maar het beste is om een afspraak te maken voor het passen van trouwkostuums. Indien mogelijk doen wij dit graag op een doordeweekse dag, dan is er de meeste rust in de winkel. Maar op zaterdag of donderdagavond kan natuurlijk ook. Indien u het invulformulier hiernaast gebruikt, bellen wij u terug om een afspraak te maken, maar u kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks bellen op: 073-6130131.

Trouwkostuum merken

Wij werken zoals reeds gezegd met een aantal bekende trouwkostuum merken. Als u op de logo’s van de betreffende merken klikt, komt u op de pagina van dat merk. Hier krijgt u alvast een impressie van de grote mogelijkheden in trouwkostuums bij Meeuwis Herenmode.

<iframe width="680" height="383" src="https://www.youtube.com/embed/7AND4uNem_I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pin It on Pinterest