Business- kostuums en maatkostuums

Meeuwis herenmode is specialist in maatkostuums.  Een prachtige collectie ready-to-wear kostuums van Eduard Dressler, Corneliani, Digel en Louis purple siert de winkel. Deze zorgt samen met onze maatwerk mogelijkheden voor een uitgekiende balans in deze prachtige winkel.

Eduard Dressler maakt werkelijk een prachtig kostuum met een strakke modern-klassieke belijning. Bovendien in een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Naast evergreens als antraciet en marine blauw hebben wij altijd een uitgebreide collectie met fijne streepjes en dessins. Bovendien kunnen wij bij Eduard Dressler rekenen op een uitstekende voorraad service.

Corneliani is een luxe Italiaans kostuum met zeer veel handwerk. Waardoor qua pasvorm en draagcomfort een subliem kostuum gemaakt wordt. Corneliani gebruikt de meest luxe stoffen. Mede door het vele handwerk en het stofgebruik bevinden Corneliani kostuums zich wel in de hogere prijsklasse.

Louis Purple maakt een zeer jong kostuum met een heel slanke pantalon en een slim fit pasvorm. Wij hebben van dit merk de basics in alle maten in onze winkel, maar Louis Purple beschikt over een grote voorraad stoffen en een uniek bestelsysteem, waardoor wij binnen 3 weken kostuums kunnen bestellen in talloze uitvoeringen en stoffen.

Daarnaast hebben wij alle bijpassende accessoires bij de business kostuums, zoals overhemden van Eton, Olymp en Emanuel Berg en dassen en schoenen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een kostuum speciaal voor u op maat te laten maken in de door u gewenste stof. Uitgevoerd in de door u gewenste pasvorm. Maar bovendien met door u zelf gekozen details als voering, knopen etc.. Zo stelt u zelf uw ideale kostuum samen. Kijk voor meer informatie over deze service op de pagina maatkostuums.

Pin It on Pinterest